Werkwijze

 

 

Over het algemeen, werk ik onafhankelijk van plaats en tijd. Communicatie gaat via e-mail, telefoon, Social media, WhatsApp en Skype. Een kenmerk van The Personal Planner Company is dat ik flexibel ben en al inzetbaar ben voor enkele uren per maand / per week. Al naar gelang jouw behoefte. Kies hierbij de vorm die het beste bij je past: Heb je een Personal Planner nodig voor een bepaald aantal uren per week of per maand? Dan is de abonnementsvorm zeer geschikt. Een flexibele vorm waarbij je deze uren kunt inzetten voor een bepaalde opdracht of tijdstip.Wil je geen vastigheid, zoals met een abonnement, maar heb je wel op onregelmatige basis een extra handje nodig, dan is er nog de strippenkaart. Tegen een aantrekkelijk tarief ontvang je dan 10 uur ondersteuning, welke je binnen 3 maanden na aanschaf dient te gebruiken. Of heb je behoefte aan enkele uren inzet of wil je een Personal Planner uitproberen om te zien of het wat voor je is? Uiteraard zijn losse uren ook bespreekbaar.We kunnen op verschillende manieren met elkaar samenwerken die ik graag persoonlijk toelicht. Mocht je vrijblijvend mijn tarieven willen ontvangen, schroom niet mij een bericht te sturen via een manier waarbij jij je het lekkerste voelt (telefoon / Whatsapp / e-mail etc.)

Voorwaarden:

* Opzegtermijn van een abonnement is 1 maand / losse uren geen opzegtermijn

* Minimale duur van een abonnement is 2 maanden

* Ik stuur 1 x per maand een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen

* Bedragen zijn exclusief 21% BTW, exclusief reiskosten, eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden in het kader van vooraf gekochte of bestelde producten, specifieke verzend- en administratiekosten.

Mocht je een specifieke invulling of wensen hebben, neem gerust contact op en informeer naar de flexibele mogelijkheden. The Personal Planner Company werkt samen met diverse collega’s waarbij wij ook grote evenementen tot in de puntjes kunnen verzorgen.